Welkom bij Delta 9 analytics Lab Service voor Coffeeshops

Delta 9 Analytics biedt coffeeshops een uitgebreide en unieke testservice om de veiligheid en kwaliteit van cannabisproducten te waarborgen en belangrijke kennis te delen met klanten

Onze testfaciliteiten maken gebruik van geavanceerde en gecertificeerde technologie om nauwkeurige en betrouwbare analyses te leveren voor cannabinoiden, terpenen, pesticiden en zware metalen.
Dit zorgt voor belangrijke gegevens over de kwaliteit van de producten en belangrijke kennis voor zowel klanten als coffeeshopeigenaren en het personeel.

Bekijk de informatie over de verschillende soorten testen

Het testen van cannabinoïden is belangrijk voor coffeeshops en hun klanten omdat de kwaliteit en consistentie van de producten worden gewaarborgd.

Door te weten welk % aan cannabinoïden en terpenen aanwezig is in de wiet en hash, begrijpen coffeeshop eigenaren, het personeel en de klanten beter hoe hun producten zullen werken en wat voor effecten ze zullen hebben. 

Kennis over de  verschillende producten  helpt om betere aanbevelingen te kunnen doen aan klanten en om het assortiment beter af te stemmen op de behoeften van klanten.

Het testen van terpenen is belangrijk voor coffeeshops omdat het hen in eerste instantie in staat stelt om de kwaliteit en consistentie van hun producten te waarborgen.

Door te weten welke percentages van bepaalde terpenen aanwezig zijn in de verschillende soorten wiet en hasj kunnen coffeeshops en personeel veel leren over de samenstelling van de producten die verkocht worden. Hierdoor kunnen klanten op een professionele manier geadviseerd worden over de producten.

De belangrijkste reden om producten te testen op residuen van pesticiden (bestrijdingsmiddelen) in cannabis is het beschermen van de gezondheid en veiligheid van consumenten. Pesticiden die worden gebruikt in de conventionele landbouw kunnen schadelijke effecten hebben op de menselijke gezondheid, helaas worden deze zelfde pesticiden gebruikt in de bestrijding van plagen bij het kweken van Cannabis.

Bij consumptie kunnen hoge residuele pesticiden in cannabisproducten leiden tot een reeks gezondheidsproblemen, waaronder ademhalingsproblemen, neurotoxiciteit en zelfs ergere aandoeningen.

Door cannabis te laten testen op pesticiden kunnen coffeeshops en cannabisclubs ervoor zorgen dat ze hun klanten alleen verontreinigingsvrije producten aanbieden.

Deze proactieve aanpak geeft prioriteit aan het welzijn van de consument en wekt vertrouwen door aan te tonen dat coffeeshops zich inzetten voor het leveren van veilige cannabis van hoge kwaliteit.

Voor een coffeeshop is het van groot belang dat de veiligheid van de consument en de reputatie van de coffeeshop gewaarborgd wordt door de producten testen op de aanwezigheid van zware metalen.

Giftige zware metalen, zoals lood, arsenicum, kwik en cadmium, zijn natuurlijk voorkomende elementen die in het milieu kunnen worden aangetroffen. Hoewel ze industriële toepassingen hebben, kan blootstelling van de mens aan deze metalen, zelfs in sporenhoeveelheden, ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid. Zware metalen kunnen bodem, water en lucht verontreinigen en uiteindelijk in de cannabisplant terecht komen.

Het waarborgen van de veiligheid van de consument moet altijd een topprioriteit zijn, en dit kan worden bereikt door collectieve inspanningen om de aanwezigheid van giftige zware metalen in cannabisproducten tot een minimum te beperken door de producten te laten testen door een onafhankelijk laboratorium.

Onze Unieke Service

Wij leveren een simpel visueel testrapport waar alle test resultaten op samengevat zijn. Klanten en personeel zijn gelijk volledig op de hoogte van de kwaliteit van de aangeboden soortjes op het menu.

Het testrapport kan op verschillende manieren gebruikt worden worden zoals op de schermen in de zaak of op social media, en de medewerkers kunnen op een professionele manier de klanten adviseren.

De bijgeleverde QR code kan op verschillende manieren gebruikt worden zoals op de verpakkingen van de producten of op de schermen in de zaak. De QR codes linken naar de pagina’s waarop de originele testrapporten van de desbetreffende soortjes te vinden zijn.

Op deze manier kunnen de klanten zien dat de testrapporten voor de producten geverifieerd zijn door een onafhankelijke partij. 

Vul het formulier in voor een vrijblijvend advies en passende prijsopgave

Door het formulier in te vullen krijgen wij een goed beeld over je wensen en kunnen wij je beter helpen 

×